Maskers

Maak je eigen masker, decoratief of voor de carnaval.

Docent Kunstenares Nanda van Alebeek.
Er zijn vele manieren om maskers te maken. Nanda heeft een opleiding gevolgd in Italië bij Donato Satori, een beroemde commedia dell ‘arte maskermaker, en wil graag haar kennis doorgeven.
Ook heeft ze gewerkt met andere maskermakers zoals een Balinese maskermaker, het bewerken van houten maskers. De maskers die wij in een dag gaan maken zijn draagbaar of decoratief.
Nanda heeft een enorme ervaring met maskers maken. Haar werk bestond uit kostuums en maskers ontwerpen en maken. De specifieke openingen voor vele grote bedrijven hebben gezorgd voor grote bekendheid van Nanda. Zij wil graag haar kennis en ervaring doorgeven via deze workshop.
We gaan werken met verschillende materialen. De maskers worden op een hoofd van gips gemaakt als basis. Het materiaal is gipsverband of papier-maché.
De workshop wordt afgesloten met een fotosessie van jullie maskers!
De workshop gaat door als er minimaal 6 cursisten zijn. Neem je vriend of vriendin mee, dat is natuurlijk ook een leuk uitje.
De prijs is € 65,- p.p. inclusief materiaal en gereedschappen, lunch, koffie en thee.
Degene die de workshop organiseert voor een eigen groep krijgt 50 % korting.

Speciaal aanbod voor scholen:
Nanda geeft als gastdocent educatieve dagworkshops maskers maken en andere workshops aan klassen met leerlingen vanaf 12 jaar.
Prijs op aanvraag.